MEDIÁTOR PARTNER Kft.

Tetőszigetelés szakszerűen! Épületek tetőfedésének, tetők hő és csapadékvíz elleni szigetelésének készítése és a meglévő szigetelések felújítása, de vállaljuk az új épületek talajban lévő szerkezetinek szigetelését is. Energetikai tanúsítás - műszaki ellenőrzés

Egyenes és fordított rétegrendű, ragasztott, leterhelt vagy mechanikai rögzítésű nem járható tetőszigetelések készítését  valamint hasznosított pl. zöld tetők szigetelésének kivitelezését vállaljuk.

Palatető felújítás modifikált bitumenes lemezzel. Régi tetőfedés bontása és új tetőfedés készítése.

Nagyobb gondot okoznak az elöregedett, repedt, már beázó sík palával fedett tetők. Felújításukra azonban többféle lehetőség is kínálkozik. Ám a palafedések nem egyformák. A régi palák ugyanis azbesztet tartalmaznak, ami veszélyes anyagnak minősül. Gyártását már több mit 10 éve megszüntették, és az azt követő időben gyártott Eternit sík és hullámpalák már nem tartalmaznak azbesztet, tehát ebből a szempontból veszélytelenek. A palával fedett tetők javítását, vagy teljes felújítását így e körülménynek megfelelően kell elvégeztetni.

Talajnedvesség - rétegvíz- és talajvíznyomás elleni szigetelések elkészítését modifikált vastagbitumenes lemezzel, lágy PVC lemezzel és kenhető szigetelőanyagokkal vállaljuk.