Mediátor Partner Kft. - LIDOM Építőipari, Kereskedelmi és Közvetítő Kft.-ről információk

A MEDIÁTOR PARTNER Kft. 2003. évben alakult, elsősorban a meglévő lakóépületek, középületek és ipari épületek tetőfedési illetve tető szigetelési problémáinak megoldására.

Fő profilunk az építőipari kivitelezés területén az épületek tetőfedésének, tetők hő és csapadékvíz elleni szigetelésének készítése és a meglévő szigetelések felújítása, de vállaljuk az új épületek talajban lévő szerkezetinek szigetelését is.
A tetőszigeteléshez kapcsolódva megrendelői igény estén elvégezzük a kémények, szellőzők vakolatjavítását, az acélszerkezetek festését, a villámvédelmi rendszer szabványnak megfelelő felújítását. A speciális szaktudást és felkészültséget igénylő feladatok ellátására képzett, tapasztalt, gyakorlott szakemberekkel vállalkozunk.
A kivitelezési munkák előkészítését, irányítását szigetelő szakmérnök végzi. Szakkivitelezőként célunk, hogy a rendelkezésre álló széles szigetelőanyag választékból az alkalmazandó technológia alapos ismeretében, szakképzett kivitelezőkkel hosszútávon megbízható, beázás mentes szerkezeteket eredményező szigetelést készítsünk. A kivitelezési munkák mellett lebonyolítási, felelős műszaki vezetési, műszaki ellenőrzési tevékenységgel állunk megrendelőink rendelkezésére.

Céginformáció:

Cég neve: MEDIÁTOR PARTNER Építőipari Vállalkozási Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövid cégnév: MEDIÁTOR PARTNER Kft.
Székhely: 9700 Szombathely, Móricz Zsigmond utca 9.
Elérhetőség, üzenet Kapcsolat fül
   
Cégjegyzék szám: Cg.: 18-09-105478
Adó szám: 13042541-2-18
Bankszámla szám: Raiffeisen Bank Szombathely: 12094507-00210180-001000009
   
Főtevékenységi kör: 4391 Tetőfedés, tetőszerkezet-építés